Grande Salamandre Welcome center
 
Location:
St Privas de Champclos (30)
 
Owner:
SAS Grande Salamandre
 
Architect (s) :
Jean -François Daures
Vision Architecture
 
Year (s) of operation:
 2012-2013
 
Building Type:
Welcome Pavilion visitors
Sanitary building
Terrace lookout on the Cèze
Local wood structure
 
Cost of works :
€ 580,000 H.T.
 
 

 

 

 

 
Construction period:
4 months
 
Team MOE:
vision Architecture
Altéabois
 
Area :
250m2
 
Energetic performance :
energy independence
 
Environmental performance:
environmental Work
Zone Natura 2000
 
Missions :
design Construction
Wood and concrete structure - Economy
Environmental engineering

 


 

 

 

(c) cadwork 2020
We use cookies to provide you with an optimal website experience. This includes cookies that are necessary for the operation of the site, cookies that are required for logging into the cadwork-forum, and cookies that are only used for anonymous statistical purposes, for comfort settings or to display personalized content. You can decide for yourself which categories you want to allow. Please note that based on your selection, not all functionalities of the site may be available.
  required cookies
  cookie for the cadwork-Forum
  all cookies (e.g. statistics)

Save and close settings